Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les empreses de Valls i l'Alt Camp s'obren camí al mercat andorrà

La Cambra de Comerç de Valls va participar amb 30 empreses a la XL Fira d’Andorra la Vella / L'estand de Turisme de Valls ha promocionat els atractius turístics i gastronòmics més importants

Autoritats andorranes amb representants de la Cambra de Comerç de Valls, a l'estand de la Fira d'Andorra la Vella Autoritats andorranes amb representants de la Cambra de Comerç de Valls, a l'estand de la Fira d'Andorra la Vella CAMBRA DE VALLS
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Novembre 2018 08:24

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va participar amb un estand, del 26 al 28 d’octubre, a la 40a Fira d’Andorra la Vella amb mostres i fulletons de 30 empreses de la demarcació de la Cambra. La fira va ser inaugurada el divendres 26 pel cap de Govern d’Andorra,Toni Martí, els cònsols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella i el president del Parlament Andorrà, entre altres personalitats andorranes.

A l’estand de la Cambra hi havia mostres de productes d’empreses interessades en vendre i divulgar a Andorra, un país amb uns deu milions de visitants l’any i amb poca producció pròpia, destacant entre altres els articles per a la cuina i taula Bra-Monix, de dilatada presencia al Mercat d’Andorra. A l’estand de la Cambra es van repartir milers de fulletons divulgatius de les empreses interessades; de la Ruta del Císter i de la Calçotada, juntament amb un tríptic de la Cambra en el que hi figuren els noms i adreces de les empreses representades.

L’estand cameral va ser visitat per milers d'andorrans, catalans i visitants de diverses nacionalitats. Des de la Cambra de Valls, la valoració de la presència a la Fira d’Andorra la Vella "és molt positiva i es constata en que cada any hi ha més empreses de Valls i l’Alt Camp que de la ma de la Cambra estan entrant al mercat andorrà".

L'estand de Valls

Pel que fa a la participació de l’Oficina de Turisme de Valls, es va fer de la mà de l’Ajuntament de Valls i Visita Valls. En la 40 edició de la Fira d'Andorra, ha rebut una afluència de més de més de 70.000 visitants. L'acte d'inauguració del divendres també va comptar amb la presència d'Eduard Gonzàlez representant a l'Ajuntament de Valls.

estand de Valls Fira Andorra

L'estand de Valls ha promocionat els atractius turístics i gastronòmics més importants de la ciutat, i ha rebut un gran nombre de visitants interessats. En total, es van donar més de 5.000 tríptics de promoció turística de la ciutat i visites guiades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: