Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trenta empreses de Valls a la Fira d’Andorra la Vella

La Cambra de Comerç de Valls participarà en la fira del 26 al 28 d’octubre amb mostres i materials divulgatius de diverses empreses de la zona

Imatge de la Fira d'Andorra la Vella, que enguany es celebrarà del 26 al 28 d'octubre Imatge de la Fira d'Andorra la Vella, que enguany es celebrarà del 26 al 28 d'octubre CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Octubre 2018 12:07

Trenta empreses de l’àrea de Valls participen aquest cap de setmana del 26 al 28 a l’estand de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a la Fira d’Andorra la Vella 2018.

A més de mostres i material divulgatiu de les empreses, figura a l’estand els primers manats de calçots de la temporada, i l’altra material de promoció industrial, comercial, turístic i gastronòmic de la comarca de Valls.

La Cambra oferirà als més de setanta mil visitants de la Fira, informació de totes les empreses de la demarcació, i de la realitat comercial i turística de la comarca, en conjunt una important promoció pel teixit industrial i comercial de l’àrea de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: