Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’empresa Global Talke invertirà 14 MEUR en unes noves instal·lacions al polígon Riuclar de Tarragona

La companyia proveïdora de serveis logístics crearà 25 nous llocs de treball

Parcela de l'Incasòl venuda Global Talk Parcela de l'Incasòl venuda Global Talk GENCAT.CAT
Empreses ACN
Dimarts, 16 Octubre 2018 08:52

L’empresa Global Talke S.L. construirà unes noves instal·lacions en una parcel·la del polígon Riuclar de Tarragona. Segons informa l’Institut Català del Sòl (Incasòl), que és el propietari dels terrenys, ambdues parts ja han signat el contracte d’arres d’una parcel·la de més de 38.000 metres quadrats. L’empresa té previst invertir 14 milions d’euros en la construcció, en dues fases, de les naus, on crearà 25 nous llocs de treball. La companyia, amb seu a Tarragona, és una de les principals proveïdores de serveis logístics de l’estat.

Global Talke es dedica a la manipulació i envasat de mercaderies, transport en camió cisterna de mercaderies a granel (pols, gra o líquid), paletitzat i empaquetat del mateix. A més, també ofereix transport a empreses vinculades al sector químic.

El grup disposa de més de 1.600 camions i més de 25 localitzacions arreu del món, principalment a la península ibèrica, Alemanya, els Estats Units i l’Aràbia Saudita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: