Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prat International Brands inaugura les noves instal·lacions a Valls

La nau l'empresa de venda on-line de 8.000 m2 ha comptat amb una inversió de 3,5M€ i ja es treballa en una ampliació fins a 15.000 m2

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet una actuació castellera durant l'acte d'inauguració La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet una actuació castellera durant l'acte d'inauguració PRAT INTERNATIONAL BRANDS
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Setembre 2018 17:13

L’empresa de venda on-line Prat Brands, ha inaugurat aquest matí les noves instal·lacions ubicades al polígon industrial de Valls. Un acte d’inauguració que ha comptat amb la presència del CEO i COO de Prat Brands, Albert Prat i Mireia Calvet; el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; l’alcalde de Valls, Albert Batet; el president de la Cambra de Comerç de Valls, Marcel·lí Morera; representants de l’Ajuntament de Valls, així com partners i col·laboradors de Prat Brands, i l’equip de 53 treballadors de l’empresa.

En l’acte inaugural l’Albert Prat, CEO; i Mireia Calvet, COO de Prat Brands han volgut destacar en els seus discursos que l’equip és un dels valors més importants de l’empresa, i les instal·lacions són pensades per al benestar personal de la plantilla, amb espais de descans i d’oci com són una pista de pàdel, gimnàs, restaurant, sala de massatges o una guarderia. Així mateix, han volgut destacar que la nova ubicació al polígon de Valls permet millorar la capacitat de distribució dels productes per a oferir als clients fiabilitat i rapidesa en el transport.

Als extrems, Albert Prat i Mireia Calvet, de Prat Bands, el conseller Jordi Puigneró i l'alcalde Albert Batet: 

 

inauguració Prats

 

Finalitzats els discursos d’inauguració, s’ha realitzat el recorregut inaugural per les instal·lacions, i després la Colla Vella dels Xiquets de Valls han protagonitzat una actuació castellera. L’acte ha finalitzat al restaurant i terrassa, a la segona planta de les instal·lacions, on els convidats han gaudit d’un aperitiu.

Prat International Brands

Prat Brands és una empresa especialitzada en la venta online amb 15 anys d’experiència en el sector retail. Aquest 2018 l’empresa s’ha traslladat a Valls amb una nau de 8.000 m2, i treballant en una propera ampliació fins arribar als 15.000 m2. Aquestes noves instal·lacions responen a la necessitat de continuar treballant amb estàndards de qualitat i oferint un bon servei als clients. I, al mateix temps, assegurar l’escalabilitat necessària per al continu creixement exponencial de l’empresa.

La plantilla compta amb 53 treballadors i previsió de facturació al tancament de l’any de 25M€. Prat International Brands té 5 marques pròpies. GREENCUT: productes de maquinaria de jardineria, taller i bricolatge; FITFIU Fitness: articles de fitness; Mc Haus: articles per a la llar; Playkin: dedicada a joguines; i Sailoor: accessoris nàutics.

Els principals mercats on s’exporten i es distribueixen els productes són principalment Espanya, França i Itàlia. També Portugal i països del centre d’Europa com Bèlgica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: