Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CEPTA oferirà més d'una vintena de cursos durant el cicle de tardor

Els programes de formació se centren en les àrees d’idiomes, habilitats personals, recursos humans, ofimàtica i xarxes socials i prevenció de riscos laborals

Imatge d'uns dels cursos oferts per CEPTA Imatge d'uns dels cursos oferts per CEPTA CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Setembre 2018 10:57

La CEPTA enceta el setembre amb un nou programa de cursos encarat tant a treballadors que vulguin obrir-se a noves fites professionals com a persones que desitgin consolidar i actualitzar aquells processos que ja duen a terme en el seu entorn laboral.

El programa formatiu, que s'inicia aquest mes de setembre, inclou propostes en les branques d’aprenentatge d’idiomes, habilitats personals, recursos humans i direcció d’equips, ofimàtica i xarxes socials i també en l’àmbit de prevenció de riscos laborals, àmbits que es troben en canvi constant.

En l'àrea d'idiomes, s'ofereixen cursos destinats a millorar l'anglès en àmbits específics empresarials, com els cursos Listening & speaking i Business in English. D’altra banda, la formació de l’àrea d’habilitats es divideix en propostes que tenen per objectiu en millorar la productivitat des de la salut i des del benestar, que es concreten en les propostes Comunicació saludable, Lideratge sistèmic (és la segona part d’un curs que ja es va fer anteriorment) i Mindfulness.

També es poden trobar diverses propostes dedicades a l'àrea de direcció d'equips I gestió empresarial com: Protecció de dades, comerç i màrqueting, Informes de RRHH, Protocols ISO, Agent d'igualtat, Protocol d'assetjament, Expert en IVA, Model de negoci, Open Innovation i Conseller de Seguretat.

Per últim, també hi haurà lloc per la gestió de programes informàtics, que inclou els programes Ofimàtica i xarxes socials, Disseny per a no dissenyadors amb eines gratuïtes, Excel avançat i acreditació de programes ACTIC.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: