Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tecnoparc i CEPID consoliden la seu de 42 empreses a Reus

Actualment, el total de treballadors de les empreses ubicades als dos edificis supera els 800 professionals

Els edificis Tecnoparc i CEPID consoliden la seu de 42 empreses Els edificis Tecnoparc i CEPID consoliden la seu de 42 empreses REDESSA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Juliol 2018 09:30

REDESSA posa en marxa el projecte Tecnoparc TIC&TOUR, una iniciativa que, mitjançant un format de portes obertes, permet mostrar al públic assistent el funcionament de les principals empreses tecnològiques instal·lades als edificis Tecnoparc i CEPID. En total, el programa compta amb la participació de 7 empreses dedicades, majoritàriament, a l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

El Tecnoparc TIC&TOUR arriba en un moment en què l’ocupació de l’edifici Tecnoparc supera el 90% amb 32 companyies, 3 coworkers i 11 empreses domiciliaries. Pel que fa al CEPID, el nivell d’ocupació ha crescut lleugerament fins arribar al 76% amb 10 empreses instal·lades.

Actualment, el total de treballadors de les empreses ubicades als dos edificis supera els 800 professionals. S’espera que en els pròxims mesos, les xiferes continuïn creixent com a conseqüència de la captació de noves empreses i del creixement de les ja existents.

La primera edició del Tecnoparc TIC & TOUR, celebrada el passat 3 de juliol i dirigida als mitjans de comunicació, ha permès als assistents, mitjançant una visita guiada, descobrir la visió, cultura i estratègia de les companyies EPIC Solutions, Viajes Para Ti T-Systems, Freshly Cosmetics, Viewnext, Izertis i Novus. Aquestes organitzacions, que compten amb una projecció nacional i internacional, tenen perspectives de creixement al territori. A través del Tecnoparc TIC & TOUR, els assistents també han pogut conèixer empreses com EPIC Solutions, companyia que va néixer al complex REDESSA 1 i que va ser de les primeres a instal·lar-se a l’edifici Tecnoparc.

Aquesta organització es dedica als serveis d’informàtica, connectivitat a Internet i telefonia. Precisament, les noves tecnologies han estat l’eix central de la jornada i han estat presents en la intervenció d’empreses com Viewnext, que compta amb 120 treballadors al Tecnoparc; T-Systems, amb 150 professionals entre les oficines del Tecnoparc i REDESSA 1; o Izertis, amb 25 treballadors a les oficines del CEPID, 25 més distribuïts per la demarcació i més de 600 al grup. Totes elles són especialistes del sector de les tecnologies de la informació i el desenvolupament de software.

El programa del Tecnoparc TIC & TOUR ha finalitzat amb la visita a les oficines i el laboratori químic i de recerca de Novus, empresa dedicada a la producció d’additius d’alimentació d’animals d’abastament. Des d’aquesta seu, ubicada a l’edifici CEPID, estan localitzats departaments de decisió estratègica a nivell mundial.

El regidor de Promoció Econòmica i president de REDESSA, Marc Arza, destaca “els bons resultats i el potencial del Tecnoparc per a la instal•lació d’empreses de gran valor afegit i alhora l’atractiu que suposa per a la captació de talent”. Donada l’acollida del projecte per part d’aquestes companyies, l’organització del Tecnoparc TIC & TOUR ja està treballant per convocar noves dates de portes obertes per altres públics interessats.

Punt estratègic

El Tecnoparc s’ha consolidat com un punt estratègic de l’activitat econòmica i empresarial de la ciutat. En aquest sentit, l’objectiu d’aquest projecte és posar en valor i donar a conèixer l’essència de les organitzacions que formen aquest parc tecnològic i el motiu del seu emplaçament als edificis Tecnoparc i CEPID.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: