Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Ciuraneta, nou president de PIMEC Tarragona

L'oleïcultor substitueix l’empresari Quim Sendra, que ha presidit la seu tarragonina de la patronal durant 12 anys

Jordi Ciuraneta és General Manager d’Agro Foods & Commerce (PRIORDEI), empresa familiar dedicada a la comercialització d’oli d’oliva verge extra, situada al Priorat Jordi Ciuraneta és General Manager d’Agro Foods & Commerce (PRIORDEI), empresa familiar dedicada a la comercialització d’oli d’oliva verge extra, situada al Priorat PIMEC
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Juny 2018 13:27

Jordi Ciuraneta ha estat nomenat nou president de PIMEC Tarragona, després que la Junta Directiva hagi aprovat per unanimitat la configuració dels nous òrgans de govern de l’entitat. D’aquesta manera, substitueix l’empresari Quim Sendra, que ha presidit la seu tarragonina de la patronal durant 12 anys.

Jordi Ciuraneta (1964) és empresari agrari i ramader. És oleïcultor, diplomat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i va completar la seva formació en l’àmbit de l’organització d’empreses cooperatives a OTALORA, Universitat de Mondragón. Actualment és General Manager d’Agro Foods & Commerce (PRIORDEI), empresa familiar dedicada a la comercialització d’oli d’oliva verge extra, situada a la comarca del Priorat.

Ha estat president de la cooperativa Copaga entre 2000 i 2011, president del Consell Sectorial del Porcí de la Confederació de Cooperatives Agràries d’Espanya (CCAE), membre del Consell Executiu de la Confederació de Cooperatives i Sindicats Agraris a Brussel·les (Copa-Cogeca), assessor en matèria de porcí del consell consultiu de la Direcció General d’Agricultura de la Unió Europea i vicepresident i responsable de ramaderia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) del 2000 al 2008.

El nou president de PIMEC Tarragona també compta amb una destacada trajectòria en l’àmbit de la política. Va ser tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Palma d’Ebre entre el 1991 i el 2007, vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera i diputat a la Diputació de Tarragona. L’any 2011 va ser assessor d’agricultura, ramaderia i pesca del president de la Generalitat (2011-2012), posteriorment va ser nomenat Director General de Pesca (2012-2014). Diputat al Parlament de Catalunya de la X legislatura. El 22 de juny de 2015 va ser nomenat Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va exercir fins al 14 de gener de 2016.

Jordi Ciuraneta ha agraït al seu predecessor, Quim Sendra, la feina feta durant tots aquests anys, assegurant que “ha contribuït directament a la millora de la competitivitat de les pimes i els autònoms del nostre territori, Tarragona, tot facilitant la creació de llocs de treball i riquesa i ha posicionat PIMEC com l’entitat patronal més important de la demarcació”. Ciuraneta agafa les regnes d’una seu que vol seguir creixent a tots nivells “per tal de continuar augmentant el teixit productiu del territori; estant al costat de les nostres pimes i autònoms perquè les seves necessitats siguin escoltades i ateses tot exercint el lideratge característic de PIMEC en l’oferiment de serveis que dotin les nostres empreses i autònoms de les millors eines per afrontar amb èxit les oportunitats i reptes del futur”.

El nou president tindrà fins al 12 de setembre per configurar la seva Comissió Executiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: