Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus assumirà una part dels nous productes 'bio' de Nestlé a l'Estat

La companyia assegura que no han notat "cap impacte" per la situació política a Catalunya

Productos del Cafè (Brasilia) és el centre de producció de Nestlé España a Reus Productos del Cafè (Brasilia) és el centre de producció de Nestlé España a Reus CEDIDA
Empreses ACN
Dimecres, 23 Mai 2018 13:30

El director general de Nestlé España, Laurent Dereux, ha anunciat que la fàbrica de Reus assumirà una part de la nova producció ecològica juntament amb les plantes de Sebares (Astúries) i Miajadas (Càceres). Aquestes tres fàbriques produiran el 65% dels productes 'bio' que es comercialitzin a l'estat espanyol. Dereux ha afirmat que la planta de Reus encara té "capacitat per créixer" i ha destacat que és una "bona notícia" per a la fàbrica del Baix Camp.

Dereux també ha assegurat que la companyia no ha notat "cap impacte" per la situació política a Catalunya i ha negat haver rebut cap pressió per traslladar la seu fora del principat. Dereux ho ha explicat durant la seva trobada anual amb la premsa aquest dimecres, en la que ha destacat que aposten per la producció ecològica amb el llançament dels seus primers productes 'bio' a l'estat espanyol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: