Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils ofereix una plataforma online per donar solucions a empreses i emprenedors

El nou servei municipal 'Emprèn online' és un web d'accés gratuït a una vintena de cursos que busca millorar la competitivitat d’empreses i persones emprenedores

El nou servei 'Emprèn Online' s'ha presentat al Centre de Promoció Econòmica i d'allotjament d'empreses de l'Ajuntament de Cambrils, a la Torre del Llimó El nou servei 'Emprèn Online' s'ha presentat al Centre de Promoció Econòmica i d'allotjament d'empreses de l'Ajuntament de Cambrils, a la Torre del Llimó CEDIDA
Empreses Josep Cartanyà
Dimarts, 22 Mai 2018 16:14

L’Ajuntament de Cambrils ha presentat avui la plataforma formativa 'Emprèn online' per a la millora de competències en tecnologia i estratègies digitals per a empreses i persones emprenedores locals. Com diu el gerent de l'empresa Local Prom, Enric Sullà, aquest servei "no es va pensar per atorgar diplomes, l'objectiu és que els emprenedors trobin una solució a les seves necessitats".

L’accés a 'Emprèn online' és gratuït i s’hi trobaran les eines tecnològiques imprescindibles i moltes estratègies digitals que permetran guanyar en competitivitat a comerços, empreses i emprenedors. La regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha destacat que la plataforma online "posa a disposició d'empreses petites, comerços i emprenedors del municipi les mateixes eines i estratègies que utilitzen les grans empreses". Tant la regidora com l'alcaldessa, Camí Mendoza, han coincidit en remarcar que la tecnologia, internet, i les xarxes socials, impliquen grans reptes, i alhora grans oportunitats i si les empreses i emprenedors "són capaços d'afrontar-los, estaran en una millor disposició per garantir el seu futur i estaran integrats amb els nous hàbits de consum de la gent que utilitzen aquestes eines".

Continguts de la plataforma

El portal oferirà recursos per obtenir més ingressos venent a internet a través d'una botiga online, atraure clients als negocis des de Facebook, dissenyar una pàgina web, crear i gestionar una llista de correus o guanyar visibiltat a internet, entre altres. Enric Sullà també ha remarcat que aquest servei es diferencia d'altres de privats perquè els continguts s'actualitzen, s'ofereixen en català i estan pensats per a cobrir les necessitats dels emprenedors locals. A més, es donarà suport a les empreses registrades per a resoldre els seus dubtes.

Actualment hi ha disponibles 21 formacions o cursos online però anirà creixent. L’aposta de Cambrils Emprèn passa per incrementar les formacions que existeixen i alhora mantenir actualitzats tots els cursos que ja inclou la plataforma. Serà necessària la implicació de les associacions empresarials per donar resposta a les necessitats que vagin sorgint, i per oferir una formació personalitzada, adreçada a resoldre els problemes reals amb els quals es van trobant.

La plataforma online permet que els recursos estiguin disponibles 24 hores durant els 365 dies de l’any i per tant que les empreses puguin aprofitar en el moment que els vagi millor, des de la comoditat de casa o des dels seus negocis.

L’accés a 'Emprèn Online', que és el primer d'aquestes característiques que ofereix un municipi a la demarcació, es pot fer des d’avui mateix des del web municipal a: https://emprenonline.cambrils.cat.

Cambrils Emprèn

La regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha recordat que 'Emprèn Online' és la darrera eina de Cambrils Emprèn, un servei municipal consolidat de suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial.

Durant la seva trajectòria, Cambrils Emprèn ha anat consolidant línies de treball: acompanyament i orientació; assessorament individualitzat en la idea del negoci, pla d’empresa, i viabilitat del projecte empresarial; accions de formació en gestió empresarial; suport i acompanyament a les empreses en els primers anys de vida i, recentement, el nou servei d'assessorament en la creació de societats cooperatives.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: