Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nuria Blasco, nova directora general de TEPSA

TEPSA és una companyia del grup Petrofrance que és pionera en la recepció, emmagatzematge i reexpedició de granels líquids

Nuria Blasco és la nova directora general de TEPSA Nuria Blasco és la nova directora general de TEPSA CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Mai 2018 08:41

Des del mes d'abril, Nuria Blasco és la nova directora general de TEPSA, assumint nous i motivadors reptes, augmentant si cap el prestigi que el seu anterior director general, Luis Sala, ha aconseguit per a l'empresa.

Valors com flexibilitat i innovació han estat, són i seran per a TEPSA els elements centrals en els quals s'enfoquen totes i cadascuna de les operacions que es desenvolupen a l'empresa. Nuria Blasco ha treballat durant vint anys per aconseguir-ho, formant equip i creixent en la millora contínua, de la mà de Luis Sala, que ha anat preparant el relleu que permetés assumir en aquests moments la posició de lideratge en la Direcció General de la companyia.

TEPSA és una companyia independent pionera en l'activitat de recepció, emmagatzematge i reexpedició de granels líquids, participada al 100% pel grup francès Petrofrance. Disposen actualment de 900.000 m3 destinats a productes petrolífers, químics, biocombustibles i alimentaris, distribuïts en les nostres quatre terminals, ubicades als principals ports de la Península Ibèrica: Barcelona, ​​Bilbao, Tarragona i València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: