Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carburos Metálicos presenta el seu pla de seguretat i sostenibilitat

La directora general d’Indústria Àngels Chacón visita la planta de Carburos Metálicos al Morell

Visita de representants de la Direcció General d'Indústria a la planta de Carburos Metálicos del Morell Visita de representants de la Direcció General d'Indústria a la planta de Carburos Metálicos del Morell CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 15 abril 2018 11:16

Carburos Metálicos, companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals a l'Estat espanyol i que forma part del Grup Air Products, va comptar amb la visita, a la seva planta del Morell, de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón. Aquesta visita forma part d’un programa que té l’objectiu d’aproximar l’activitat de l’empresa als representants de les administracions públiques a les zones en les quals la companyia està present. Així, els membres de les administracions públiques poden conèixer de primera mà a què es dedica i els processos que es realitzen a les seves instal·lacions.

El director general de la companyia, Ahmed Hababou, ha estat l’encarregat d’explicar als representants de la Generalitat de Catalunya que la seguretat i la sostenibilitat són els principis clau en el funcionament de la companyia. Al seu torn ha explicat de quina manera formen part tant en la manera de gestionar i operar els equips i instal·lacions així com en les relacions amb els entorns de les plantes.

Carburos Metálicos està present al Camp de Tarragona des de 1958. Tarragona constitueix un dels principals nuclis d'activitat de Carburos Metálicos, ja que actualment compta amb sis plantes a la zona amb una orientació 100% local, en línia amb el compromís de desenvolupament de la indústria. La companyia s'implica de manera local en diferents projectes i iniciatives dirigides tant al seu equip humà com al seu entorn més proper, com és el cas del projecte de fertirrigació per reg en benefici de la comunitat de regants de la Sequieta. Així mateix, la companyia està present en organitzacions sectorials de referència de la zona, com l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

Àngels Chacón, acompanyada del subdirector de Política Industrial, Jordi Carbonell, ha estat rebuda a la planta del Morell per Ahmed Hababou, director general de Carburos Metálicos, Miquel Lope, director d’Operacions i Supply Chain, Juan Ramón Feced i Víctor Cano, responsables de les Plantes a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: