Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CEPTA oferirà la possibilitat de conèixer nous clients

Les jornades de networking i intercanvi empresarial tindran lloc el 12 d’abril

Seu de CEPTA, a l'avinguda Roma de Tarragona Seu de CEPTA, a l'avinguda Roma de Tarragona CEPTA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 05 abril 2018 08:36

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) acollirà a la seva seu, el pròxim 12 d’abril, una nova sessió de les jornades ‘Presentacions d’Empresa’; una convocatòria que la confederació duu a terme regularment per tal de presentar el servei que duen a terme diverses empreses de la demarcació de Tarragona a clients potencials que poden estar interessats en els seus productes i serveis. Aquestes trobades, doncs, es conceben com sessions de contacte entre empresaris destinades a establir nous llaços entre empreses pròximes entre elles en l’àmbit geogràfic que poden establir objectius conjunts de negoci.

En aquest cas, i com ja s’ha programat en edicions anteriors, abans de la sessió de networking lliure entre els participants, un total de quatre empreses de diferents àmbits de la demarcació han exposat a tots els assistents els serveis que ofereixen i com poden complementar l’activitat econòmica de tots els participants.

En la sessió d’aquest 12 d’abril, les empreses encarregades de presentar els seus atractius seran Aire de la Terra (Estudi de Pilates), GS Ofimàtica, Impulso Inmediato (coaching laboral) i Palomo Consultors (Assessors d’Empreses). La sessió es tancarà amb una jornada de networking lliure en el qual participaran tots els assistents.

Participació

Per a més informació, els interessats a participar poden adreçar-se a la pàgina web de CEPTA, a l’adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 977 211 966.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: