Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Curs gratuït d’Auxiliar de Magatzem per a joves a la Bisbal del Penedès

El curs que té un total de 165 hores i 20 alumnes, començarà la segona quinzena de febrer i es realitzarà fins al mes de març

Imatge del polígon de la Bisbal del Penedès Imatge del polígon de la Bisbal del Penedès CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 09:35

La Bisbal del Penedès acollirà un curs d’auxiliar de magatzem per un total de 20 alumes i 165 hores de formació, partides entre 65 hores de formació troncal d’informàtica i habilitats per a l’ocupabilitat i 60 hores de formació específica amb classes teòriques i pràctiques de radiofreqüència, de carretoner frontal i retràctil (normativa UNE), transpalet elèctric i formació en organització de magatzem.

El curs, que començarà la segona quinzena d’aquest mes de febre i durarà fins a final de març, s’emmarca en el projecte PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo, i neix fruit d’una col•laboració entre la Cambra de Comerç de Tarragona i la regidoria d’ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Els joves interessats a rebre aquest curs gratuït cal que s’adrecin al SOM Bisbal, ubicat a l’Hotel d’Entitats. Durant el mes de febrer es farà una sessió d’orientació vocacional adreçada als inscrits, aprofitant la visita dels representants de la Cambra de Comerç a la Bisbal per formalitzar les inscripcions del programa PICE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: