Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Transports F. Ramos s'instal·la al polígon Alba de Vila-seca

L’empresa nascuda a Reus, que enguany compleix 50 anys, està dedicada al transport i logística nacional i internacional, especialitzada en líquids alimentaris

Visita institucional a les noves instal·lacions de Transports F. Ramos Visita institucional a les noves instal·lacions de Transports F. Ramos CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 02 Febrer 2018 08:15

Dimecres passat, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb els regidors Manuela Moya i Josep Toquero, van ser convidats a visitar les noves instal·lacions de l’empresa Transports F. Ramos, que recentment ha ubicat la seva seu corporativa al Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba.

PRASUP SL amb una inversió de 795.463 €, ha instal·lat la seva seu de Transports F. Ramos en una nau de 1.415,36 m² ubicada en un solar d’11.676,57 m². L’empresa, que enguany compleix 50 anys, està dedicada al transport i logística nacional i internacional, especialitzada en líquids alimentaris. Compta amb una plantilla aproximada de 100 treballadors i una flota de 80 cabines tractores, 110 cisternes i 156 contenidors.

El seu propietari, Felip Ramos, va destacar “l’excel·lent connectivitat i situació estratègica del Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba i, alhora, la seva integració al municipi”, mentre mostrava les noves instal·lacions de l’empresa, acompanyat de l’enginyer Josep Batista, autor del projecte, i responsables de l’empresa constructora Construcciones Tomás Gracia SA.

En finalitzar el recorregut per les instal·lacions, que destaquen pel seu total aïllament tèrmic i acústic, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va felicitar al seu propietari per la iniciativa empresarial, tot afegint que “ens afalaga que empreses de llarga tradició familiar vinguin i trobin el seu espai a Vila-seca”.

El Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba

L’any 2001 va entrar en funcionament el Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba, un nou espai econòmic impulsat per l’Ajuntament de Vila-seca i destinat a la implantació d’empreses relacionades amb el sector serveis. Desenvolupades conjuntament les fases 1 i 2 i arran de l’èxit assolit en la implantació d’empreses, l’any 2008 s’inicià la urbanització de la tercera fase. Actualment realitzen la seva activitat prop de 200 empreses.

Darrerament, el parc tecnològic ha rebut inversions per valor de gairebé 1,5 milions d’euros provinents d’empreses que han volgut implantar-s’hi de nou o expandir-se, la qual cosa demostra la seva potencialitat, connectivitat i qualitat de les seves infraestructures.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: