Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils i SECOT signen un conveni per fomentar l’emprenedoria

Els voluntaris sènior de l’associació oferiran els seus coneixements i experiència a persones derivades des de Cambrils Emprèn

L’alcaldessa, Camí Mendoza, al centre, amb el president de la delegació provincial del SECOT, Tomás Berasategui, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López L’alcaldessa, Camí Mendoza, al centre, amb el president de la delegació provincial del SECOT, Tomás Berasategui, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Gener 2018 15:11

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el president de la delegació provincial del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT) a Tarragona, Tomás Berasategui, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, han renovat el conveni de col·laboració per fomentar l’emprenedoria a Cambrils.

El servei municipal de suport a les empreses i persones emprenedores Cambrils Emprèn ja fa més de quatre anys que treballa conjuntament amb aquesta entitat formada per antics empresaris i executius per reforçar el catàleg de serveis que s’ofereixen en l’àmbit de l’emprenedoria.

Mitjançant aquest conveni, SECOT ofereix serveis d’assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial amb l’objectiu de donar suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial, difondre l’esperit emprenedor i la cultura d’empresa i fomentar la creació de l’activitat empresarial i la consolidació de la microempresa.

Els seus voluntaris de SECOT són professionals qualificats jubilats, prejubilats o en actiu que, amb esperit altruista, assessoren de manera confidencial analitzant, fent diagnosis i proposant accions pel desenvolupament empresarial.

Segons el conveni, a Cambrils oferiran assessorament tècnics empresarial a persones emprenedores, diagnosis empresarials de la situació i del funcionament de microempreses que vulguin millorar la seva adaptaciói al mercat empresarial, i dinamització de projectes sèniors i júniors.

SECOT també donarà suport i orientació financera, ja que les necessitats de finançament són un dels punts crítics en la gestió d’un projecte empresarial. En aquest sentit es planteja un full de ruta que s’iniciarà amb la detecció de la necessitat per part de tècnics de Cambrils Emprèn i la posterior derivació a SECOT per tal que facin l’anàlisi de l’informe del tècnic i del pla econòmic i financer del projecte; coordinin les accions a realitzar amb les entitats financeres; els acompanyin en el procés de negociació; i puguin fer un informe tècnic dels resultats aconseguits.

Publicitat