Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Productivitat empresarial al 'Motivation Day' de firaReus

La jornada dedicada a la felicitat a l’empresa realitzarà tallers i conferències el 15 de gener, coincidint amb el Blue Monday o dia més trist de l’any

Imatge d'arxiu d'una conferència a les intal·lacions de firaReus Imatge d'arxiu d'una conferència a les intal·lacions de firaReus CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 10:15

FiraReus prepara el 'Motivation Day', una jornada dedicada la felicitat a l’empresa i que se celebrarà el dia 15 de gener, coincidint amb el tercer dilluns de gener, una data que en els darrers anys s’ha popularitzat com el dia més trist de l’any o Blue Monday. L’objectiu de la jornada és facilitar eines per millorar la productivitat i generar un impacte positiu en la responsabilitat social de les empreses. 

El programa del 'Motivation Day' inclou tallers, conferències i monòlegs en què professionals dedicats a la motivació i la felicitat a les empreses explicaran les seves experiències i els casos d’èxit de corporacions que apliquen el model d’’empresa feliç’. Aquesta és una jornada que es dirigeix principalment a perfils professionals com gerents, directius, psicòlegs, emprenedors o coachs. Les inscripcions tenen un preu de 30 euros i inclouen esmorzar i dinar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: