Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Kiabi ofereix 200 nous llocs de treball per a la nau de la Bisbal

L'ETT Synergie obre la segona fase de selecció per a Kiabi/ La incoporació està prevista per al mes de març

Polígon industrial Les Planes de la Bisbal del Penedès Polígon industrial Les Planes de la Bisbal del Penedès CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 09:50

ID Logístics, a través de Synergie, torna a seleccionar personal per a Kiabi després que la tardor passada ja es fes un procés de selecció mitjançant el qual es van crear 59 llocs de treball per a la nau d’ID Logístics de la Bisbal del Penedès. En la segona fase de selecció per a la cadena de botigues de moda Kiabi s’ha fet una oferta de 200 llocs de treball per a la nau de la Bisbal i la incorporació està prevista pel proper mes de març.

El perfil de treballadors que es busca és el de mosso/a de magatzem, indistintament noi o noia, d’edat entre 20 i 57 anys aproximadament. i que sàpiga portar pistola de radiofreqüència, amb una experiència mínima (recent) de 6 mesos. Els interessats en l’oferta es poden inscriure a la següent adreça web: http://bisbalpenedes.com/web/ofertes-de-treball/.

La selecció de personal per a Kiabi es fa a través del servei municipal SOM Bisbal, que manté el contacte amb l'ETT Synergie, que està subcontractada per ID Logístics per a fer aquesta selecció de personal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: