Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona duu empresaris de viatge per l’Àfrica

La corporació ha organitzat per finals de gener una missió empresarial a Benín i Burkina Faso

Imatge d'arxiu d'un dels viatges a l'Àfrica Subsahariana Imatge d'arxiu d'un dels viatges a l'Àfrica Subsahariana CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Gener 2018 12:39

Per començar el 2018, del 28 de gener al 2 de febrer, la Cambra de Comerç de Tarragona ha organitzat una acció comercial a Benín i Burkina Faso. Aquesta serà la primera de nou prospeccions de mercat a l’Àfrica Subsahariana durant l’any 2018. La missió serà multisectorial i integrada per empresaris vinguts d’arreu de l’Estat.

Aquesta és la catorzena acció realitzada per part de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. El balanç d’aquesta experiència ha estat, tant per a la corporació tarragonina com per a les empreses assistents, altament positiva.

L’elecció dels destins és degut a la facilitat per trobar operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors a Burkina i perquè Benín és l’entrada al mercat nigerià. A més, els països elegits treballen amb el franc lligat a l’euro, per tant s’elimina completament el risc que pot suposar el canvi de moneda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: