Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cooperativisme i l’economia social arriben a Tarragona i al Vendrell

L’Ateneu Cooperatiu del Camp (CoopCamp) amplia la seva cobertura al Tarragonès i el Baix Penedès

Fulletons informatius de CoopCamp Fulletons informatius de CoopCamp CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 28 Desembre 2017 09:48

CoopCamp, format per 14 ateneus, ofereix un servei gratuït d’informació i acompanyament a persones que desitgin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial. Ara l’entitat, impulsada per la Generalitat de Catalunya, ha ampliat la seva actuació al Tarragonès i al Baix Penedès, que es sumen a l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat com a comarques ja adherides al programa impulsat per CoopCamp anomenat aracoop. Cal destacar, que juntament amb aquests nous punts d’atenció també hi haurà un servei de consultori a Cambrils.

Per aquest 2018 CoopCamp també preveu impulsar cursos de formació per aquelles persones que desitgin crear una cooperativa, així preveuen augmentar el nombre d’atencions proporcionades aquest any (72 atencions) i ampliar-les amb formacions específiques, que ajudaran a millorar l’assistència de persones i projectes que desitgin esdevenir cooperativa.

Un altre dels objectius per aquest any vinent de CoopCamp és fer èmfasis en la promoció d’aquesta fórmula cooperativa entre col·lectius com els centres educatius, les universitats, les associacions i les Societats Civils Particulars, que poden veure el cooperativisme com una fórmula per donar continuïtat als seus projectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: