Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CEPTA condemna l'ús de la violència i deixa que cada empresa decideixi si vol fer vaga

La patronal demana diàleg a les institucions polítiques i considera que la violència "ha de ser sempre l'últim recurs"

Seu de CEPTA, a l'avinguda Roma de Tarragona Seu de CEPTA, a l'avinguda Roma de Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Octubre 2017 16:46

La Confederació Empresarial de les Comarques de Tarragona (CEPTA) condemna l’ús de la força que van aplicar les forces de l’Estat durant la jornada d’aquest diumenge. Com a empresaris, però també com a persones, "entenem que la violència ha de ser sempre l’últim recurs" i, com a representants dels empresaris de la demarcació, "demanem que les institucions polítiques a qui els correspongui treballin per assolir el necessari diàleg que tots -treballadors, autònoms i empreses- necessitem per seguir treballant i defensant els interessos de les empreses de les comarques de Tarragona".

Des de la confederació empresarial, consideren que els motius que han conduït a aquesta situació "són essencialment polítics i són precisament, les institucions polítiques les que han de treballar per resoldre la situació actual". En aquest sentit, CEPTA fa una crida a la necessitat de dialogar per a trobar solucions al difícil moment complicat.

Vaga o no, però amb acord

En relació a la jornada de vaga d'avui, CEPTA recorda que aquesta és una situació "excepcional" i ha recomanar que cada empresa decideixi adoptar el seu posiconament –a partir del debat intern i l’entesa de totes les parts- i s’uneix a la consideració de Foment del Treball per ajudar a resoldre i donar suport a les diferents incidències i dubtes que es puguin derivar als centres de treball.

Finalment, la patronal tarragonina recorda que, sigui quina sigui la posició de treballadors i empreses, "cal garantir una jornada sense violència i de respectar els drets de les empreses que, cada dia, treballen en el conjunt del territori".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: