Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 694

Esclat inaugura el seu primer hipermercat a Reus amb més 4.000 m2 de superfície

L'establiment dóna feina a 70 persones

Imatge exterior del nou Esclat de Reus Imatge exterior del nou Esclat de Reus REUSDIGITAL.CAT.
Empreses
Divendres, 29 Setembre 2017 12:04

El Grup Bon Preu ha inaugurat, aquest dimarts, una nova gran superfície comercial a Reus amb 4.400 m2 de superfície, la més gran de Catalunya. El nou Esclat de Reus és a tocar de l'edifici de la Fira, al carrer de l’Argentina, no gaire lluny de l’Hospital i se suma a l'oferta d'hipermercats que el grup ja té a Salou i a Cambrils.

A l'acte d'inauguració ha estat present Joan Font, director general del grup empresarial osonenc Bon Preu. Font Fabregó ha iniciat la seva intervenció donant suport a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, davant la situació que està patint Catalunya dies previs a l’1-O. A continuació ha destacat la celeritat en què s'ha construït aquest nou hipermercat, ja que en només sis mesos s'ha aixecat aquest edifici de nova planta que ha costat 12 milions d'euros i que dóna treball a 70 persones.

Font Fabregó ha exposat la seva manera de fer país "que és fent empresa", tot destacant que" la riquesa dels països depèn de la solidesa de les seves empreses". També ha volgut posar èmfasi en les qualitats que "ha fet gran al grup Bon Preu-Esclat" com són l'ordre, la neteja i especialment l'atenció al client, tot manifestant que "cal ser els millors en aquest aspecte".

A continuación, ha intervingut l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui ha destacat la figura de l'empresariat català, tot dient que "aquest és el gran tresor de Catalunya". Pellicer ha tancat el seu breu parlament amb una frase molt adequada pels dies que està vivint Catalunya com és "en escollir hi ha la llibertat".

El Grup Bon Preu-Esclat és una empresa familiar catalana dirigida per la família Font i Fabregó. El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. També és propietària de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat, EsclatOil i Iquodrive. Iquodrive és un establiment de compres en línia que també disposa d'un edifici a Reus, ben a prop del nou Esclat. El grup ha tancat el primer semestre fiscal (març-agost) de l'exercici 2017 amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte al mateix període de l'any passat. El primer semestre d'enguany, el grup ha arribat a facturar 591 milions d'euros, vendes netes sense IVA, consolidant el creixement continuat dels darrers anys. Durant tot l'any 2016, la facturació total del grup va ser de 1.077 milions d'euros.

Actualment la plantilla de treballadors de Bon Preu supera els 6.000 empleats, dels quals un 97% són fixes indefinits, situant el grup entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats i una de les primeres en llocs de treball indefinits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: