Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona lliura els Premis a la Internacionalització

Dow Chemical Ibérica, Presspart Manufacturing i Biovet han estat les empreses distingides

Foto de família del lliurament dels Premis a la Internacionalització de la Cambra de Tarragona Foto de família del lliurament dels Premis a la Internacionalització de la Cambra de Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 28 Setembre 2017 22:01

Aquest dijous a la tarda ha tingut lloc la 21ena edició dels Premis a la Internacionalització, que convoca la Cambra de Tarragona i que en aquesta ocasió ha distingit a Dow Chemical Ibérica amb el Premi Extraordinari a la Internacionalització, Presspart Manufacturing amb el Premi al Creixement Internacional i a Biovet amb el Premi d’Internacionalització a la Innovació Científica.

El president de Cámara de España i president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha estat l’encarregat de lliurar aquests guardons en nom de la Cambra de Tarragona. Aquests guardons posen en valor la internacionalització tot reconeixent aquelles empreses que s’han distingit per la seva reeixida activitat comercial a l’exterior.

En la seva intervenció, Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha recordat que “fa més de 30 anys que a la Cambra de Tarragona piquem pedra al continent africà. Si bé des de la nostra creació hem recorregut tot el món". Suriol ha explicat que, sense descuidar altres mercats, la Cambra s'ha focalitzat molt en Àfrica: "Vam començar a fer-ho quan apostar per aquells destins suposava que alguns et miressin de reüll amb certa incredulitat". Però el president cameral ha destacat que, amb el pas del temps, "la bona feina feta i la dolorosa crisi econòmica ens han donat la raó. Fins el punt que avui, m’ho haureu sentit dir mil vegades, però em fa orgull insistir-hi, la Cambra de Tarragona és un referent a tot l’Estat pel que fa a Àfrica i, especialment, a l’Àfrica Subsahariana". Això vol dir que quan una empresa espanyola vol fer negocis en aquell continent "confia en l’experiència i en la capacitat d’organització i gestió de la Cambra de Tarragona", ha conclòs Suriol.

Segons la Cambra, això es tradueix, entre altres coses, en que a les missions camerals (en els darrers 12 mesos se n'han organitzat 11, s'ha visitat 32 països i s'ha acompanyat prop de 120 exportadors) no només hi prenguin part empreses de Tarragona i Catalunya, sinó cada cop més de l'Estat espanyol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: