Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Air France-KLM donarà suport a la internacionalització d’empreses tarragonines

La companyia aèria ha signat un acord amb la Cambra de Tarragona per afavorir les empreses que impulsa la corporació

El grup aeri patrocinarà i donarà suport a les accions en matèria d’internacionalització de les empreses que impulsa la Cambra de Tarragona El grup aeri patrocinarà i donarà suport a les accions en matèria d’internacionalització de les empreses que impulsa la Cambra de Tarragona AIR FRANCE-KLM
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juliol 2017 16:24

La Cambra de Tarragona i Air France-KLM han signat un acord de col·laboració, a partir del qual el grup aeri patrocinarà i donarà suport a les accions en matèria d’internacionalització de les empreses que impulsa la corporació tarragonina. L’acord ha estat signat pel corporate account manager d’Air France-KLM, Carles Quesada, i el president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol.

Aquesta col·laboració suposa un important impuls i reconeixement a la continuada tasca en el camp del foment del comerç exterior, representat sobretot per les missions empresarials que cada any surten de Tarragona (enguany 11), l’organització dels Obrint Mercats (jornades informatives de mercats exteriors), els Premis a la Internacionalització, la Guia de l’Exportador, els cursos de formació i l’assessorament. L’àmplia oferta converteix a la Cambra en un òrgan referent en l’àmbit nacional.

A més, Air France oferirà avantatges a aquells que viatgin a les missions de la Cambra, o a destinacions pròpies de l’activitat de les empreses, a través del seu programa de reconeixement corporatiu, Bluebiz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: