Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esmorzars per motivar objectius laborals

Tarragona acollirà dijous una jornada que té per objectiu descobrir, en un sol dia, quines són les fites laborals i vitals a assolir per a cadascú

Imatge d'arxiu d'una jornada organitzada per CEPTA Imatge d'arxiu d'una jornada organitzada per CEPTA CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juliol 2017 12:32

"No tinc clars els nostres objectius a la vida, dificultats per arribar a final de mes, no cuidar suficientment la salut. No organitzar-se, no tenir temps lliure per a un mateix, o pels amics, família i parella". Si heu patit o patiu algun dels problemes anteriors, serà un motiu de pes per assistir a la jornada motivacional que la Confederació Empresarials de la Província de Tarragona (CEPTA) ha organitzat, el pròxim dijous 27 de juliol, que començarà a les 09h i que preveu aplicar les bases del 'Mapa Vital' per ajudar als assistents a marcar-se objectius de vida.

La sessió es durà a terme a les instal·lacions de CEPTA i és “una eina pràctica que pot aplicar-se en molts moments diferents de la nostra vida, ja que ens ajuda a posar sobre el paper on som i el que volem aconseguir”, apunta el consultor d’empreses Rafel Llevat, que serà l’encarregat de conduir l’acte aquest dijous. En paraules de Llevat, el 'Mapa Vital' ajuda a “traslladar-nos del punt A -on estem- fins al punt B -on volem arribar- de manera més fàcil”.

Els impulsors de la jornada també apunten que una de les raons més interessants per tal de sumar-se a aquesta experiència és el fet que no requereix exercicis posteriors, ja que els participants podran elaborar el seu 'Mapa Vital', amb els seus objectius i fites, durant la mateixa jornada. “Posar negre sobre blanc sobre un mateix sempre ajuda a clarificar les idees”, destaca Llevat, que apunta que aquesta pràctica té efectes molt positius a l’hora de “millorar la productivitat i ser eficient, pel que és una tècnica que té un gran valor en l’àmbit empresarial”.

La sessió es durà a terme aquest dijous, 27 de juliol, a les instal·lacions de CEPTA. Per a rebre més informació i fer les inscripcions, els interessats poden posar-se en contacte amb el personal de Serveis a través de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., el telèfon 977 211 966 o la web www.cepta.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: