Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros, nova empresa col·laboradora de 'Tarragona 2018'

L’empresa química aportarà un total de 100.000 euros per a la realització de l’esdeveniment olímpic

Josep Fèlix Ballesteros i Antoni Zabalza han signat el conveni de col·laboració a la Casa Canals Josep Fèlix Ballesteros i Antoni Zabalza han signat el conveni de col·laboració a la Casa Canals ALBA SANCHA
Empreses Alba Sancha
Dijous, 13 Juliol 2017 14:38

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou col•laborador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president conseller delegat d’Ercros, Antoni Zabalza, han signat el conveni de patrocini aquest dijous, 13 de juliol, a la Casa Canals. L’empresa farà una aportació total de 100.000 euros en categoria de col·laboradora. Ballesteros ha agraït la rapidesa i la voluntat d’Ercros per afegir-se com a patrocinador oficial de l’esdeveniment i “no haver dubtat en cap moment en col•laborar”. Per la seva banda, Zabalza ha assegurat que davant la proposta de col•laboració de l’alcalde de Tarragona, no va tenir cap dubte de què “Ercros havia d’estar present”.

Així doncs, Ercros se suma en la categoria de col•laboradors, juntament amb altres empreses. Pel moment, Estrella Damm, Repsol i Caixa Bank patrocinen els Jocs del Mediterrani en la categoria de Socis Oficials; El Corte Inglés, Movistar i Borges ho fan en la categoria de Patrocinadors; i per últim, en la categoria de Col•laboradors es troben la corporació COMSA i empreses com Dow Chemical, Basf i Ercros. Ballesteros ha assegurat que “sense l’aportació dels espònsors privats no s’haguessin pogut realitzar els Jocs”. El coordinador dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha apuntat que ara per ara l’aportació procedent del patrocini d’espònsors privats ascendeix a uns 15 milions d’euros. Així doncs, l’alcalde ha volgut recalcar que “aquestes col•laboracions suposen més del 50% del pressupost operatiu”.

Per una altra banda, Ballesteros ha avançat que ja hi ha altres acords de patrocini i col·laboració pendents que” per raó de la necessària discreció mantenim en secret”. Aquests acords s’enfocaran en diferents àmbits, com l’àmbit de les aerolínies, l’automoció i també en l’àmbit de les assegurances. L’alcalde ha explicat que es busquen àmbits significatius però que, sobretot, s’intenta assegurar que “no es trepitgin les esponsoritzacions”.

Licitació de la piscina olímpica

En relació a la licitació de la psicina olímpica, Villamayor ha assegurat que ja està en tràmit i el conveni amb el Consejo Superior de Deportes “està molt avançat”. Segons el coordinador dels Jocs, no caldrà signar el conveni per generar el líquid per fer la licitació i “la tramitació durarà el que duri un tràmit d’aquestes característiques pel volum d’inversió que estem parlant”. Aproximadament, es destinaran uns 2.800.000 euros a la piscina olímpica, la qual Villamayor calcula que “començarà a ser una realitat a finals de setembre o principis d’octubre amb un termini d’entre 4 i 6 mesos màxim d’execució”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: