Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Granja Foods d’Olèrdola, guardonada com a empresa de l’any 2017 per la FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha distigit 18 compayies en el transcurs de la primera Nit de la FEGP

Alguns dels guardonats en la Nit de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) Alguns dels guardonats en la Nit de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) FEGP
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Juny 2017 11:45

L’empresa La Granja Foods d’Olèrdola ha estat guardonada com a empresa de l’any 2017 per la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), que ha distingit un total de 18 companyies en el transcurs de la primera Nit de la FEGP. L’acte va tenir la participació de 600 persones, entre representants d’empreses i institucions de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, i es va presentar la nova imatge corporativa.

A banda de La Granja Foods, també van ser guardonades Descoberta, de Banyeres del Penedès, i Instatec, de Vilafranca del Penedès (innovació); Patates Piqué, de Vilanova i la Geltrú (comunicació), i La Balança, de Vilafranca (nova creació), entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: