Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Redessa engega un itinerari formatiu per a emprenedors

S’oferiran set sessions gratuïtes per tirar endavant un negoci o un projecte a partir del mes de setembre

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, a Redessa El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, a Redessa REDESSA
Empreses
Dilluns, 19 Juny 2017 07:43

Redessa ha creat l’Escola d’Emprenedoria, a través de la qual s’oferirà formació específica per a emprenedors. D’aquesta manera, es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat. La primera de les línies de treball de l’Escola és l’Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa, a través del qual s’han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que ja es fan.

Així, el recorregut preveu set àmbits, que van des de la idea de negoci, el pla d’empresa, les formes jurídiques d’aquesta i els tràmits per a la creació fins a aspectes lligats a la fiscalitat, els impostos i les taxes. Altres aspectes, tals com les formes de finançament disponibles, les estratègies de màrqueting i la ubicació de la empresa són part de l’itinerari formatiu. Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori, Marc Arza, va destacar dies enrere “la voluntat de millorar el servei que s’ofereix des de Redessa i d’oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació i poder presentar majors garanties a l’hora de cercar finançament”. Les sessions comencen el proper 18 de setembre i s’allargaran fins a finals de novembre. L’itinerari, segons fonts de Redessa, es planteja com un complement als assessoraments personalitzats als quals l’any passat van participar uns 360 emprenedors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: