Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dow Chemical Tarragona aposta per la sostenibilitat en el seu 50è aniversari

La multinacional química ha augmentat el seu volum de vendes un 8% respecte al mateix període de 2016

Dow Chemical celebra el seu 50è aniversari amb diverses activitats durant aquest 2017 Dow Chemical celebra el seu 50è aniversari amb diverses activitats durant aquest 2017 MARINA MARTÍNEZ
Empreses Marina Martínez
Dijous, 08 Juny 2017 17:21


Dow commemora el seu 50è aniversari a Tarragona. Coincidint amb aquesta celebració, l’empresa química ha presentat els objectius de sostenibilitat establerts per al 2025 i, alhora, les diverses activitats que s’organitzaran al llarg d’aquest any.

Amb el tercer pla decennal de Sostenibilitat (2015-2025) Dow vol fer un canvi radical en la societat. L’objectiu principal és deixar enrere la societat basada en la química del carbó i treballar amb recursos reutilitzables fomentant l’economia circular. D’aquesta manera, doncs, Dow vol posar en valor la natura, no solament perquè és beneficiós pel medi ambient i per la societat; sinó també per treure profit dels recursos naturals. Alhora, també treballarà per desenvolupar el potencial de les persones i de la ciència i portarà a terme diferents col·laboracions amb ONG’S o administracions. L’empresa química vol involucrar a la societat i aconseguir augmentar la confiança en la tecnologia química: “Les persones sempre s’ identifiquen amb les fàbriques i els seus aspectes negatius, però desconeixen el seu impacte positiu favorable a la societat”, ha manifestat el director del Complex industrial, Jaume Sariol.

La multinacional química, a Tarragona, té previst ampliar les instal·lacions tot i que el balanç del 2016 va tancar amb una facturació de 1.051 milions d’euros a Espanya; un 13% menys que al 2015: “si el mercat va responent com fins aquests últims anys, es podria donar el cas d’ampliar les instal·lacions a Tarragona”, va avançar el president de Dow Chemical Ibérica, Antón Valero. De moment, durant aquest 2017, el volum de vendes ha augmentat un 8% a la península respecte el mateix període al 2016 –quan també es va invertir 11 milions d’euros en millores de manteniment i en els processos de parada-.

Activitats programades

D’altra banda, amb motiu d’aquest aniversari, Dow ha organitzat diverses activitats al llarg d’aquest 2017. Com a novetat, en la jornada de portes obertes per donar a conèixer la seva tasca, seran els propis treballadors qui portin a familiars i amics a banda d’altres jornades per l’àmbit acadèmic. També es comptarà amb un acte institucional al Palau Firal i de Congressos de Tarragona –amb la presència del ministre d’economia, Luis de Guindos, i la vicepresidenta del govern català Neus Munté-, la tradicional Festa x Tothom que comptarà amb la participació de la Fundació Port Aventura i un acte de reconeixement als empleats.

Des de l’empresa també es vol proporcionar tres grans ajudes socials per valor de 100.000 dòlars a un dels centres d’educació especial, a un projecte d’un element festiu adaptat com és un gegant i a una entitat sense ànim de lucre que treballa per la conservació de l’entorn.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: