Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Secot comença els actes dedicats als 10 anys de la delegació de Tarragona

L’acte inaugural va comptar amb una conferència del professor d’Iniciativa Emprenedora, Pedro Nueno

El saló de plens de la Diputació de Tarragona va ser l'escenari de l'esdeveniment El saló de plens de la Diputació de Tarragona va ser l'escenari de l'esdeveniment JOANNA MASIP
Empreses Joanna Masip
Divendres, 21 abril 2017 10:57

L’aniversari dels 10 anys de funcionament de Secot Tarragona va donar el tret de sortida ahir a la tarda amb l’acte inaugural, que va comptar amb les intervencions del vicepresident 1r de la Diputació de Tarragona, Josep M. Cruset, la directora de Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla, el president de Secot Tarragona, Joan Veciana, el rector magnífic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, i, finalment, el professor d’Iniciativa Emprenedora, Pedro Nueno.

El saló de plens de la Diputació de Tarragona es va anar omplint progressivament fins les 19.00 h. Després de 10 anys era el moment de reconèixer tota la feina feta pels integrants de Secot, tant és així que el seu president, Joan Veciana, va remarcar que era “el primer acte que es feia d’aquest tipus”. La directora de Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla, va voler agrair la labor que porta a terme aquesta entitat, “aquest treball que feu dia a dia pels emprenedors”. De la mateixa manera va fer-ho el rector magnífic de la URV, Josep Anton Ferré, “valoro molt l’aportació que fan donant suport als emprenedors”.

Un cop acabades les petites intervencions, el rector de la URV, va donar pas a la conferència del professor Pedro Nueno, anomenada “La importància de la iniciativa emprenedora i el seu estímul”. Tot i això, abans de començar va voler recordar el seu equip, perquè sense ells tota la feina feta no hagués estat possible. Els assistents van centrar la seva atenció en les paraules de Nueno, que va explicar com ha de ser un bon emprenedor i ho anava exemplificant amb casos d’èxit d’empreses i experiències professionals de la seva estada a la Xina i a la Universitat de Hardvard.

Finalment, un cop acabada la conferència, el vicepresident 1r de la diputació de Tarragona, Josep M. Cruset, va clausurar l’acte recordant com n’és d’important l’emprenedoria per la nostra societat i encoratjant a Secot “a que aquest aniversari es multipliqui per molts anys més”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: