Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’empresa tarragonina SAHICASA celebra 55 anys

Serveis Antiplagues, Higiene i Control Ambiental S.A. (SAHICASA) va organitzar una gran festa per commemorar el 55è aniversari de la seva creació

Quim Sendra, director general de SAHICASA Quim Sendra, director general de SAHICASA CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2017 19:04

L’empresa tarragonina SAHICASA (Serveis Antiplagues, Higiene i Control Ambiental S.A.) va celebrar ahir al vespre el 55è aniversari i ho va fer a través d’un gran acte al que hi va assistir a una àmplia representació de la societat civil tarragonina, que va comptar amb l'assistència de prop de 150 persones. Entre els assistents hi havia el conseller d'Interior, Jordi Jané, el secretari general de Presidència, Joaquim Nin, i la regidora de Recursos Humans, Centres Cívics, Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació de Tarragona, Ivana Martínez, que va representar l'alcalde.

La celebració va tenir lloc a la sala Mediterraneum, un beach club ubicada al marina Port Tarraco, just davant el petit amfiteatre. Durant la celebració els assistents, entre els que hi havia tots els treballadors de l’empresa SAHICASA, van poder veure diversos vídeos corporatius, escoltar els parlaments dels màxims responsables com el fundador de l’empresa, Josep Navarro, exdiputat al Parlament espanyol l’any 1977; així com de l’actual director general de SAHICASA, Quim Sendra, que a la vegada és president d’ADEPAP (Associació d’Empreses de Control de Plagues de Catalunya) i membre de la junta de CEPA (Confederació Europea d’Associacions de Control de Plagues). També van intervenir el secretari general de Presidència de la Generalitat i el conseller d’Interior, qui no van voler de deixar destacar la important gesta d’haver arribat a aquest xifra de 55 anys, així com de felicitar-los.

SAHICASA (1961-2017)

L'empresa Serveis Antiplagues, Higiene i Control Ambiental S.A. (SAHICASA) es va fundar l'any 1961 a Tarragona, sota la denominació comercial de SEDYF per l’Excm. Sr. Josep Sendra Navarro. És una de les empreses més antigues de Catalunya i Espanya, que té una delegació a Barcelona però clarament arrelada a la ciutat de Tarragona. Les seves activitats principals es centren en la prevenció i control de plagues i la prevenció i control de legionel·losi. Disposa d’un sistema de gestió que integra els requisits de la Norma ISO 9001:2008 i la Norma ISO 14001:2004, que garanteix la qualitat dels seus serveis i un comportament ambiental sostenible.

Actualment, l'empresa ofereix un servei personalitzat en els següents àmbits: Control, gestió i prevenció de plagues; control d’aigües: legionel·la, banys, potabilitat i altres; serveis ambientals: higienització, qualitat de l’aire interior i solucions ambientals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: