Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SECOT Tarragona compleix 10 anys de funcionament

Durant aquest any es duran a terme un seguit d’actes per commemorar l’aniversari

Imatge del president de SECOT Tarragona, Joan Veciana Imatge del president de SECOT Tarragona, Joan Veciana JOANNA MASIP
Empreses Joanna Masip
Dimarts, 28 Març 2017 11:58

SECOT, l’entitat de Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial, està d’aniversari aquest 2017, ja que compleix 10 anys des de la seva posada en marxa a les comarques de Tarragona. En motiu d’aquesta celebració, l’entitat desenvoluparà un seguit d’actes que, segons el president a les comarques tarragonines, Joan Veciana, serviran “per donar-nos a conèixer més i serà una manera de donar l’agraïment als creadors de SECOT Tarragona”.

El 20 d’abril es donarà el tret de sortida a l’aniversari amb l’acte inaugural, que tindrà lloc al saló de sessions del Palau de la Diputació de Tarragona. L’esdeveniment comptarà amb la conferència del professor Pedro Nueno, que ha estat impulsor d’escoles de negocis a la Xina, Estats Units i Àfrica, i, en el món de l’emprenedoria, és un referent. D’altra banda, també hi ha programats actes descentralitzats als ajuntaments de Cambrils, Valls, Vila-seca i Reus, que compten amb un conveni de col•laboració, per fer xerrades públiques, presentacions, taules rodones i exposicions, entre altres.

Finalment, al novembre, coincidint amb el mes de creació de SECOT Tarragona, es durà a terme l’acte de cloenda de l’aniversari. La jornada tindrà lloc a Reus i comptarà amb la presència del president estatal de SECOT, Rafael Puyol, que realitzarà una conferència. A més a més, durant l’acte també es donarà un “reconeixement a les empreses o projectes que han passat per casa nostra i que encara estan en funcionament”, és a dir, els negocis que han tirat endavant i s’han consolidat, ha comentat Veciana.

El 2016 a SECOT

Per altra banda, el president de SECOT a les comarques tarragonines també ha volgut fer balanç de l’any anterior. Segons les dades que ha donat Veciana, l’associació compta amb 41 membres seniors però només uns 30 es dediquen a fer el voluntariat. D’altra banda, l’any 2016, l’entitat va realitzar 120 assessories de les quals el 10-15% han estat positives i els negocis han tirat endavant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: