Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva del Camp acull el lliurament dels guardons del 1r Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

L'acte tindrà lloc aquest divendres, al Castell del Paborde

Els premis volen perpetuar el record del periodista Joan Marc Salvat. Els premis volen perpetuar el record del periodista Joan Marc Salvat. CEDIDA.
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 25 Novembre 2016 08:31

La sala del Castell del Paborde de la Selva del Camp aplegarà aquest divendres, 25 de novembre, a les 20:00h, l'acte de lliurament dels guardons del primer Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Aquesta covocatòria vol reconèixer els treballs i les trajectòries professionals de joves periodistes, amb tres premis valorats amb 1.500, 900 i 600 euros.

L'acte, que conduirà la periodista i fundadora de LANOVA Ràdio, Sílvia Sagalà, comptarà amb una intervenció de Josep Carles Rius, exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i director de CatalunyaPlural.cat (eldiario.es), que acaba de publicar el llibre 'Periodismo en reconstrucción'. El lliurament de premis finalitzarà amb una actuació musical de Fito Luri.

El Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat és una iniciativa de Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i Infocamp.cat, amb el suport de l'Ajuntament de la Selva del Camp, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: