Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La periodista Sílvia García de Tarragona Ràdio recull el Premi com a 'Millor professional de Catalunya'

Els Premis de Comunicació Local 2021 també van atorgar a Canal Reus el premi al millor mitjà de TV per l’esdeveniment 'Hola Sant Pere!'

La periodista Sílvia Garcia de Tarragona Ràdio recollint el premi La periodista Sílvia Garcia de Tarragona Ràdio recollint el premi TARRAGONA RÀDIO
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 09:01

La periodista Sílvia García de Tarragona Ràdio ja té el Premi a la Trajectòria Professional dels Premis de Comunicació Local 2021. L’acte d’entrega de guardons es va dur a terme el dimecres al vespre des del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), a Granollers. El jurat dels guardons va destacar la tasca de la conductora del programa ‘Ja tardes’ per ser una dona entregada a la radiodifusió des dels 15 anys, passant de cosidora a presentadora, convertida ara en referència de la ràdio local a Tarragona.

En la seva intervenció a l’hora de recollir el premi, García va dedicar el guardó a la seva família i les companyes i companys de Tarragona Ràdio. També va dedicar unes paraules a la feina dels col·laboradors, pels oients i pels grups musicals del territori. Abans de recollir el guardó, diverses personalitats van felicitar-la a través d’un vídeo en el que hi han participat Joan Reig de Els Pets, l’alcalde de Tarragona Pau Ricomà o Jimmy Piñol dels Lax’n’Busto.

Canal Reus, millor mitjà de TV als Premis de Comunicació Local

Durant la gala el jurat també va atorgar el guardó de millor mitjà a Canal Reus, una categoria que premia emissores de televisió tant pel conjunt de la seva programació regular com per les com per activitats puntuals, o per la seva trajectòria com a mitjà de comunicació. En aquest cas, el jurat ha premiat l’esdeveniment 'Hola Sant Pere' per “la implicació social d’aquest canal local privat a Reus, mitjançant accions realitzades conjuntament amb la comunitat escolar i vinculades a les festes populars”.

Per altra banda, el canal reusenc també ha quedat finalista en la categoria de continguts audiovisuals pel programa de cuina 'Gastromòbil'.

En aquesta edició dels Premis de Comunicació Local s’havien presentat un total de 104 candidatures que optaven a alguna de les set categories.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: