Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí Ràdio estrena la radionovel·la 'La decisió de Juliette' amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

L'espai consta de sis capítols que s’emetran els divendres 12, 19 i 26 de febrer i els divendres 5, 12 i 19 de març, a les 16.30h

Constantí Ràdio estrena aquest divendres, a les 16:30h, la radionovel·la 'La decisió de Juliette', de Xavier Reinoso Constantí Ràdio estrena aquest divendres, a les 16:30h, la radionovel·la 'La decisió de Juliette', de Xavier Reinoso CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 12 Febrer 2021 08:24

Constantí Ràdio estrena aquest divendres un nou programa a la seva graella, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Ràdio. Es tracta de la radionovel·la 'La decisió de Juliette', de Xavier Reinoso, amb la participació extraordinària de Les Forques Teatre – Associació d’Amics del Teatre de Constantí. L’espai consta de sis capítols que s’emetran els divendres 12, 19 i 26 de febrer i els divendres 5, 12 i 19 de març, a les 16.30h. La redifusió tindrà lloc els diumenges a les 16.30h. Posteriorment, es podrà recuperar el podcast a través del servei de ràdio a la carta de l’emissora.

És la primera radionovel·la que s’emet en la història de Constantí Ràdio. Es tracta de la recreació radiofònica de la novel·la 'La decisión de Juliette', de l’escriptor local Xavier Reinoso. L’obra es va publicar el novembre del 2019 i sorgeix de les classes de francès que durant deu anys ha impartit en Xavier Reinoso al Sindicat Agrícola de Constantí. La bona relació entre professor i alumnes va donar com a resultat aquesta novel·la, que tracta sobre les coses importants de la vida, sobre la conveniència de fixar-nos en allò que les persones realment són i no tant en les aparences. Un text escrit en francès que també s’ha traduït al català i castellà en el mateix llibre perquè sigui, a més, una eina de suport a les classes.

Ara 'La decisió de Juliette' es converteix en radionovel·la gràcies a la participació de Les Forques Teatre Associació d’Amics del Teatre de Constantí, que han posat veu i interpretació dels diversos personatges. L’enregistrament de la radionovel·la ha anat a càrrec del constantinenc Sergi Sabaté i s’ha dut a terme als estudis de Constantí, Amanita Estudi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: