Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix 'TotTurismeTgn'

El nou mitjà recull l'activitat empresarial i econòmica del sector

Imatge superior de la portada de 'TotTurismeTgn' Imatge superior de la portada de 'TotTurismeTgn' TOT TURISME TGN
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Gener 2021 19:33

Aquest dilluns, 18 de gener, ha nascut el nou mitjà de comunicació 'TotTurismeTgn' (www.totturismetgn.com) que recull l’activitat empresarial i econòmica del sector.

La voluntat del mitjà és informar de i per al sector, però també fer arribar les seves novetats i demandes a un ampli target de professionals i empresaris d’altres àmbits d’activitat. Els impulsors del nou portal consideren que, "des d’un mitjà privat i independent, podem col·laborar i ajudar a aquest àmbit cabdal de la nostra economia, que representa més del 25% del PIB de les comarques de Tarragona".

'TotTurismeTgn' és una iniciativa de l’empresa Comunicació Externa. Nascuda l’any 2000, a més de la tasca com agència de comunicació i màrqueting, s’ha especialitzat en l’edició de mitjans de comunicació amb informació econòmica i empresarial del territori. Actualment, a més de www.totturismetgn.com, edita els mitjans www.tarragonaempresarial.com, www.tarragonaport.com i www.buenaquímica.org.

En format paper, Comunicació Externa publica la revista Tarragona Empresarial tres cops a l’any. A més, anualment, edita l’Anuari TarragonaPort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: