Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig publica un butlletí municipal 'Comunica', especial any Covid-19

Coincidint amb el tancament de l’any 2020, s’ha recuperat aquesta publicació pensant amb aquelles persones que no tenen accés als mitjans digitals

Part superior de la portada del 'Comunica' especial covid-19 Part superior de la portada del 'Comunica' especial covid-19 AJUNTAMENT DE MONT-ROIG DEL CAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Desembre 2020 07:31

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha publicat una nova edició del 'Comunica', el butlletí d’informació municipal que dóna a conèixer les polítiques i accions desenvolupades pel consistori, i que també s’havia vist afectat per la crisi del coronavirus.

En aquesta ocasió però, i coincidint amb el tancament de l’any 2020, s’ha volgut recuperar pensant especialment amb totes aquelles persones que no tenen accés als mitjans digitals i que també mereixen que la seva administració rendeixi comptes de les accions dutes a terme els darrers mesos.

És per això que, a través d’aquest 'Comunica' especial i més extens, s’explica un dels projectes més importants que l’Ajuntament ha desenvolupat com a conseqüència de l’esclat de la crisi de la Covid-19, com és el Pacte de Municipi i les 68 accions que s’han posat en marxa per donar suport a la ciutadania i als diversos sectors econòmics. Un Comunica que també recull bona part de les accions que es van impulsar des del consistori arran del confinament de tota la població i amb l’objectiu d’estar a l’altura en una situació com aquesta.

Una edició especial que també compta amb informacions relacionades amb alguns dels projectes més importants i estratègics que està desenvolupant l’Ajuntament i que, malgrat la situació que encara estem vivint, continuen endavant.

Amb l’objectiu de garantir el dret a la informació, aquesta publicació arribarà a les llars del municipi i també estarà disponible als equipaments municipals i principals establiments comercials, els pròxims dies.

Consulta la versió digital: Comunica Desembre 2020

Aquesta és una publicació gratuïta que edita l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Si algun veí o veïna no l’ha rebuda a casa seva, pot dirigir-se a les OMAC, facilitar les dades de contacte i sol·licitar-ne un exemplar. També es pot posar en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: