Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 33a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer incorpora un guardó de fotoperiodisme

El termini màxim de presentació serà el 5 d’octubre de 2020

La 33a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer es va presentar el passat 6 de juliol a la Pèrgola del Serrallo de Tarragona La 33a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer es va presentar el passat 6 de juliol a la Pèrgola del Serrallo de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Comunicació Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Agost 2020 18:46

L'Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Repsol, amb la col·laboració enguany del Port de Tarragona, han convocat la 33a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Coia Ballesté, ha anunciat com a novetat principal la incorporació de la categoria 'Fotoperiodisme Camp de Tarragona', dotada amb 3.000 euros, que premiarà una imatge vinculada informativament a les comarques del Camp de Tarragona, realitzada amb la finalitat de ser publicada a mitjans de comunicació o agències de notícies.

Una altra novetat és la posada en marxa de la pàgina web www.premimanyeiflaquer.cat, que concentra tota la informació del Premi. Precisament, a través d'aquest portal, enguany s'anunciaran els i les finalistes de les categories del Premi.

Les quatre dades del XXXIII Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

Categories

Periodisme Camp de Tarragona

Temàtica: Treballs sobre el Camp de Tarragona en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs provinents de qualsevol indret del món.
Dotació: 8.000 €

Periodisme turístic

Temàtica: Turisme en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs relatius a qualsevol indret del món.
Dotació: 6.000 €

L’Ajuntament encarregarà un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra al guanyador/a per a ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Comunicació local

Temàtica: Lliure. Hi poden participar en aquesta categoria els i les periodistes que treballin al Camp de Tarragona.

Dotació: 3.000 €

Fotoperiodisme Camp de Tarragona

Temàtica: Imatges vinculades informativament al Camp de Tarragona, encara que no s’hagin realitzat en aquesta regió.

Dotació: 3.000 €

Participació als premis de Periodisme

Podran concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa escrita diària, periòdica o especialitzada, mitjans digitals, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost de 2020.

Participació als premis de fotoperiodisme

Podran presentar els seus treballs fotoperiodistes professionals, ja siguin fotògrafs en plantilla o fotògrafs freelance que publiquin habitualment en mitjans de comunicació i/o agències de notícies. És imprescindible que les obres hagin estat realitzades amb la finalitat de la seva publicació en algun mitjà de comunicació. Les fotografies han d’haver estat preses entre l’1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost de 2020. El jurat valorarà tant la rellevància informativa com els criteris tècnics i formals de la imatge.

Presentació i termini

Els treballs s’hauran de presentar acompanyats de les referències personals de l’autor (fotocòpia del DNI i telèfon de contacte). El termini màxim de presentació serà el 5 d’octubre de 2020, a través de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o a l’Ajuntament de Torredembarra (plaça del Castell, 8. 43830 Torredembarra).

Podeu consultar les bases aquí.

El jurat

Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Neus Bonet, editora i presentadora de l’informatiu de Catalunya Ràdio “Catalunya Migdia. Cap de Setmana”; Josep M. Cruset, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya, col·laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; Sergio Vila-Sanjuán, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i Premi Nadal de 2013.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: