Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les periodistes del Camp de Tarragona alcen la veu en el 8-M per uns mitjans més plurals i feministes

Les treballadores de la informació denuncien la precarietat laboral, l'assetjament sexual i la manca de veus feministes

Imatge de les treballadores de la informació i la comunicació del Camp de Tarragona durant la lectura del manifest en el Dia Internacional de les Dones a Tarragona, el 8 de març del 2020 Imatge de les treballadores de la informació i la comunicació del Camp de Tarragona durant la lectura del manifest en el Dia Internacional de les Dones a Tarragona, el 8 de març del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Comunicació ACN
Diumenge, 08 Març 2020 14:12

Les treballadores de la informació i la comunicació del Camp de Tarragona s'han mobilitzat aquest 8-M, Dia Internacional de les Dones, per reivindicar uns mitjans de comunicació més plurals i feministes. El col·lectiu, format per dones de diverses generacions i mitjans, s'ha aplegat aquest diumenge al Balcó de Mediterrani de la ciutat i han llegit el manifest unitari del moviment del 2018 "Les Periodistes Parem".

El document denuncia la precarietat laboral, l'assetjament sexual a la feina, les violències masclistes i la manca de veus feministes als espais d'opinió. Per tot plegat, les periodistes han exigit revertir les desigualtats que pateixen en el món periodístic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: