Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinta S. Bellmunt explicarà com fer la teva vocació la teva professió

La periodista, escriptora i arqueòloga protagonitzarà, aquest dimarts 28 de gener, a les 19h, la trobada 'Còctels & Reference'

La periodista i escriptora Cinta S. Bellmunt, mostrant la versió electrònica del seu darrer llibre La periodista i escriptora Cinta S. Bellmunt, mostrant la versió electrònica del seu darrer llibre ARXIU / INFOCAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Gener 2020 12:30

Cinta S. Bellmunt, periodista vocacional, autora de llibres, biògrafa i arqueòloga, i responsable de Comunicació de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) serà la protagonista d’una nova trobada 'Còctels & Reference', organitzada per l’Associació Be a Reference, el pròxim dimarts dia 28 de gener. La periodista és una dona referent en el seu àmbit i ens explicarà la seva experiència professional i com ha aconseguit fer de la seva vocació la seva professió. Ella mateixa es defineix com una persona que "lluita pels seus somnis", i molt militant de les causes que admira.

La trobada es durà a terme a les 19.00 h, al Restaurant Elian (Ramón y Cajal,22) de Tarragona. L’activitat és oberta al públic en general i té per objectiu obrir un diàleg enriquidor amb la ponent, i aprofitar l’activitat com a un espai de trobada de dones i homes que volen dedicar una estona a crèixer i que comparteixen els valors comuns de promoure la igualtat i la visibilització del talent femení, a tots els nivells.

Be a Reference

Be a reference és una associació sense ànim de lucre formada per dones amb inquietuds amb la vocació ser transversal i plural. L'associació organitza trobades i d'altres activitats per créixer i gaudir, amb l'objectiu prioritari de visibilitzar dones amb referents en els seus àmbits i generar xarxa.

L'entitat va néixer el 2014 arran d’un curs organitzat per Tarragona Impulsa (Ajuntament de Tarragona) que tenia per objectiu incrementar el lideratge de dones emprenedores. Posteriorment es va deslligar de l’Ajuntament com a associació tot i que va quedar gairebé sense activitat fins fa un any. Va ser llavors quan un grup de dones van voler ecuperar-la i reformular els seus objectius, perquè siguin molt més oberts i amb la vocació d’acollir tota mena de participants, vinguin de l’àmbit que vinguin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: