Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salomó acull aquest divendres la presentació del darrer número de la revista 'Cultura i paisatge'

La revista publica un interessant article sobre el pintor vallenc Jaume Pons i Monravà, la capella del Sant Crist de Salomó i el Ball Parlat

A la capella del Sant Crist de Salomó hi tenen molta rellevància les pintures barroques de Jaume Pons i Monravà A la capella del Sant Crist de Salomó hi tenen molta rellevància les pintures barroques de Jaume Pons i Monravà FEMTURISME.CAT
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 07:16

La revista 'Cultura i paisatge' presentarà el darrer número aquest divendres 24 de gener a les 20h. a l'edifici de Cal Cadernal de Salomó.

Una 12a edició de la publicació on destaca un interessant article de l'historiador de l'art Francesc Miralpeix sobre el vallenc Jaume Pons i Monravà, un dels pintors barrocs més destacats de finals del segle XVII i principis del XVIII, la capella del Sant Crist de Salomó, i el Ball Parlat.

L'acte comptarà amb els parlaments del director de 'Cultura i paisatge', Josep Maria Rovira i Valls, i de l'alcalde de Salomó i historiador, Antoni Virgili.

S'obsequiarà amb un exemplar de la revista a tots els assistents a l'acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: