Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El documental sobre la contaminació atmosfèrica del Camp de Tarragona s’emet dimarts al 'Sense Ficció' de TV3

Dirigit pel reusenc Santi Suàrez-Baldrís i Christophe Sion, 'És a l'aire' analitza les conseqüències que el complex industrial químic té en la població i els buits legals que actualment hi ha a Europa 

El documental 'És a l'aire' s'emetrà aquest dimarts 10 de desembre, a les 21.55h, al programa 'Sense Ficció' de TV3 El documental 'És a l'aire' s'emetrà aquest dimarts 10 de desembre, a les 21.55h, al programa 'Sense Ficció' de TV3 CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 18:35

El polígon petroquímic més gran del sud d’Europa es troba al Camp de Tarragona. Va començar a funcionar l’any 1975 i produeix derivats del petroli que serveixen per fabricar plàstics, cosmètics, productes de neteja, gasos, alcohols... Gairebé un 40% dels llocs de treball de la zona estan relacionats amb aquest complex industrial. Té un impacte econòmic molt positiu sobre l’entorn, però també té altres tipus de repercussions... 'És a l’aire' els explica a través de tres històries.

'És a l’aire' és un documental sobre les conseqüències que aquest complex industrial químic té en la població i també fa un anàlisi sobre els buits legals que actualment hi ha a Europa en relació amb les emissions de gasos industrials.

Produït per la productora Un Capricho de Producciones en coproducció amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals, està dirigit per Christophe Sion i el reusenc Santi Suárez-Baldrís.

S'emetrà aquest dimarts 10 de desembre, a les 21.55h, al programa 'Sense Ficció' de TV3. Però el documental ja es va presentar oficialment el passat dia 11 de novembre al Festival Internacional del Medi Ambient de Barcelona i el dia 4 de desembre es va projectar en el marc del Festival REC de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: