Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp promou l'ajuda a les persones damnificades pels aiguats de l'Espluga

El diari digital cedeix un espai publicitari gratuït a la plataforma #RiuadaSolidària on es pot trobar tota la informació sobre com fer els donatius

La plataforma #RiuadaSolidària està recollint donatius i aportacions per als damnificats pels aiguats de l'Espluga de Francolí La plataforma #RiuadaSolidària està recollint donatius i aportacions per als damnificats pels aiguats de l'Espluga de Francolí RIUADA SOLIDÀRIA
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 31 Octubre 2019 16:10

InfoCamp ha cedit un espai publicitari gratuït a la plataforma #RiuadaSolidària, creada per canalitzar els suport de particulars d'arreu que vulguin ajudar els afectats, -tant els negocis com les persones- que han patit destrosses pels aiguats del 22 d'octubre a l'Espluga de Francolí.

En l'espai es podrà consultar com fer donatius per a projectes pels damnificats, les dades del compte corrent solidari i què s'ha de fer per rebre el certificat del donatiu per a deduir-lo fiscalment. Des de la plataforma #RiuadaSolidària es garanteix que tant la recollida de donatius com el lliurament de les ajudes als productes es farà de froma transparent.

Per fer donatius, consulteu aquest enllaç.

Riuada Solidària s’ha emmirallat amb la iniciativa Rebrotem, que va sorgir després de l’incendi d’aquest estiu a la Ribera d’Ebre. De fet, el logotip també és obra de Dani Rull, el mateix artista que va fer el de Rebrotem. En aquest cas però, per ara no aposten per fer un crowdfunding sinó que han obert un compte corrent per rebre aportacions econòmiques.

La plataforma vol contribuir a la neteja i recuperació de les zones afectades pels aiguats i, a més, volen ser el paraigua de moltes altres accions solidàries del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: