Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clara Segura fa de professora substituta a l'INS Baix Camp en el segon capítol d''El suplent'

Aquest dilluns 14 d'octubre, a les 21.55h, s'emet a TV3 la segona entrega d''El suplent' en què l'actriu catalana substituirà un professor de català de l'institut reusenc

L'actriu catalana Clara Segura, durant la gravació del programa 'El suplent', de Televisió de Catalunya L'actriu catalana Clara Segura, durant la gravació del programa 'El suplent', de Televisió de Catalunya INS BAIX CAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Octubre 2019 08:04

Aquest dilluns 14 d’octubre, a les 21.55h, Televisió de Catalunya emetrà un programa molt especial per l’Institut Baix Camp de Reus: el programa de nou format, 'El suplent'. En aquest segon capítol, la reconeguda actriu catalana Clara Segura farà de substituta del professor de català real, en Germà López.

La gravació es va fer el passat mes de maig a les aules del centre. Durant dos dies alumnat i professorat del centre va conviure amb tècnics, càmeres i personal de TV3. Va ser una experiència nova molt interessant i emotiva per tothom.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: