Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Impulsen un treball de recerca sobre el periodisme a la demarcació entre el 1969 i el 2019

La investigació dirigida pels periodistes Tomàs Carot i Josep Maria Arias busca dades sobre projectes i professionals del territori entre els anys 1969 i 2019 / El treball finalitzarà amb la publicació d'un llibre i d'un web

El treball de recerca finalitzarà amb la publicació d'un llibre sobre el periodisme a la demarcació de Tarragona, entre el 1969 i el 2019 El treball de recerca finalitzarà amb la publicació d'un llibre sobre el periodisme a la demarcació de Tarragona, entre el 1969 i el 2019 CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Setembre 2019 12:45

Els periodistes Josep Maria Arias i Tomas Carot han iniciat un treball de sobre el periodisme dels últims 50 anys al Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l'Ebre, que compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya. És per això que es busquen dades sobre projectes i professionals que hagin existit i treballat a la demarcació entre els anys 1969 i 2019.

La investigació finalitzarà amb la publicació d'un llibre i la creació d'una pàgina web. Aquesta és una recerca que també compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació.

Com col·laborar-hi?

En aquest formulari, es poden facilitar dades i comentaris sobre projectes i professionals del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: