Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canal Reus TV emetrà un programa per promoure l’activitat física saludable a la vida quotidiana

'Activa't', un projecte en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp, tindrà una durada de quatre minuts diaris

Presentació del programa 'Activa't', una producció de Canal Reus TV en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp Presentació del programa 'Activa't', una producció de Canal Reus TV en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp MIREIA MUÑOZ
Comunicació Mireia Muñoz Caballero
Dijous, 26 Setembre 2019 19:23

A partir del pròxim dilluns 30 de setembre i fins el 30 de juny, Canal Reus TV oferirà el programa ‘Activa’t’, un projecte en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) que buscarà introduir l’activitat física saludable a les accions de la vida quotidiana. Els capítols diaris tindran una durada de 4 minuts i tractaran una temàtica nova cada setmana.

Així, oferiran exercicis per començar el dia, per abans d’anar a dormir, per realitzar al llit o a qualsevol habitació de la casa o fins i tot per fer en parella o en família. També comptaran amb l'assessorament professional d'èxperts del món de la dietètica i l'esport. El projecte no tractarà d’una progressió física ni d’exercicis per posar-se en forma, sinó que pretén centrar-se en millorar accions que ja es realitzen quotidianament i adaptar-les a un estil de vida més saludable.

Els programes s’emetran de dilluns a divendres en quatre horaris diferents: 6:55, 13:55, 18:55 i 23:55. Per altra banda, dissabtes i diumenges a les 9 del matí es podran tornar a veure els capítols de la setmana.

Josep Llebaira, president del Consell Esportiu del Baix Camp, espera que el projecte tingui èxit i “sigui un projecte innovador per a la ciutat de Reus i per a tota la comarca”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: