Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El youtuber Roc Massaguer explicarà a Tarragona les claus per "petar-ho" a les xarxes socials

El taller-xerrada, que tindrà lloc aquest dimecres 24 de juliol a l'Espai Kesse, és una de les propostes destacades de la setmana de l'Estiu Tarragonajove

El youtuber Roc Massaguer, conegut a les xarxes com @Outconsumer, compta amb gairebé 800.000 seguidors El youtuber Roc Massaguer, conegut a les xarxes com @Outconsumer, compta amb gairebé 800.000 seguidors CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Juliol 2019 08:33

L’Estiu Tarragonajove ofereix aquest dimecres, 24 de juliol, a les 17h, el taller-xerrada 'Per què petar-ho a Youtube?', en el qual s'explicarà què suposa i com s'aconsegueix triomfar a Youtube, repassant tant els avantatges com els inconvenients en el camí. A més, s’analitzaran els canals o continguts dels assistents i crearem nous continguts buscant les idees més transgressores. Roc Massaguer, conegut a les xarxes com @Outconsumer i amb gairebé 800.000 seguidors en el seu canal de vídeo explicarà la seva experiència com a Youtuber des dels inicis de la plataforma i dóna claus sobre com poder viure de ser Youtuber.

Periodista de formació, Roc Massaguer (1977), va exercir de periodista esportiu durant més de 10 anys, principalment al web www.acb.com. Però al 2010 Youtube es va creuar pel seu camí. Va començar a pujar vídeos al canal Outconsumer, fet que va donar pas a una àmplia trajectòria no només en aquesta xarxa social, sinó com a personalitat en línia i molts altres projectes relacionats, des de formador fins a fundador de Blitzers. Gaudeix de tot tipus de videojocs, però especialment dels esportius (NBA 2K18, Madden, MLB The Show), fet que el va portar a tenir un paper destacat en la formació i creixement de la comunitat de NBA 2K a Espanya.

L'acte, gratuït, tindrà lloc a l'Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14, Tarragona).

Per a més informació sobre l'Estiu Tarragonajove es pot consultar el web www.tarragonajove.org.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: