Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Ràdio i l’IPHES enceten la 12a temporada de l’espai 'Evoluciona'

El programa, que iniciarà la nova temporada aquest dimarts 8 de gener a les 11h, vol apropar l’estudi de l’evolució humana a la ciutadania

L'arqueòleg Robert Sala, director de l'IPHES L'arqueòleg Robert Sala, director de l'IPHES IPHES
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Gener 2019 21:29

Aquest dimarts 8 de gener a les 11 h, en directe des de la seu de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), al campus Sescelades de la Universitat Robira i Virgili de Tarragona (URV), tindrà lloc la primera emissió de la dotzena temporada de l'espai “Evoluciona”, que es realitza amb Tarragona Ràdio dins del programa El matí de Tarragona Ràdio. De periodicitat quinzenal, i d’una hora de durada, es pot seguir en directe al 96.6 FM, a www.tarragonaradio.cat i a les APP's de la ràdio.

Conduit pel periodista Josep Suñé, en aquesta ocasió entrevistarà, en primer lloc, al director de l’IPHES, l’arqueòleg Robert Sala. Tot seguit, amb Francesc Burjachs, investigador ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) a l’IPHES, parlaran de la participació d’aquest científic en el llibre “Les Valls d'Andorra durant el Neolític”, ja que ha estudiat el clima d’aquella època i s’han pogut constatar temperatures superiors a les actuals.

Finalment, intervindrà Jordi Rosell, arqueòleg de l’IPHES i de la URV, codirector de les excavacions a les Coves del Toll, a Moià, que dimecres dia 9 de gener de 2019, a les 19 h, a la sala d’actes del Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8, Barcelona), impartirà la xerrada: “Caminant entre feres: el Nen de Moià i els grans carnívors a les Coves del Toll", dintre del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2018-2019, que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya. Ho farà juntament amb Florent Rivals, investigador ICREA a l’IPHES, i Ruth Blasco, investigadora del Centro Nacional de Investigación sobre la Evolución Humana (CENIEH), tots tres codirectors de les excavacions. La conferència, a càrrec de Jordi Rosell, Ruth Blasco i Florent Rivals, estarà moderada per Joan Daura.

La sessió s’emetrà en directe per vídeostreaming a través de la pàgina web del Departament de Cultura de la Generalitat, a l’enllaç http://cultura.gencat.cat/ca/endirecte.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: