Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les claus per comunicar una proposta musical a la Capsa de Música

L’acte, que es farà el divendres 23 de novembre a les 20h, comptarà amb la presència de Joan Masdeú, Gemma Polo i Mireia Badia

El projecte 'Sóc Autor' neix amb la intenció d'ajudar als autors emergents del món de la música El projecte 'Sóc Autor' neix amb la intenció d'ajudar als autors emergents del món de la música CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 22 Novembre 2018 12:57

La Caixa de Música de Tarragona realitzarà, el proper divendres 23 de novembre a les 20h, una tertúlia formativa per a músics amateurs per parlar sobre el paper dels mitjans de comunicació en el món de la música i per mostrar als participants com comunicar una proposta musical. 

Durant el taller s’intentaran resoldre dubtes com treure el màxim rendiment a les plataformes digitals, difondre les cançons o com fer un millor ús de les xarxes socials. Després la cantant de grup Roba Estesa, Gemma Polo, el músic i responsable de l'empresa de comunicació Senyals de Fum, Joan Masdéu i la responsable de premsa a Warner Music Barcelona i responsable de premsa i A&R de la Cupula Music, Mireia Badia, protagonitzaran una taula rodona per ajudar als músics emergents a l’hora de difondre les seves creacions.

L'acte pretén ser una eina formativa oberta a autors emergents que els ajudi a tirar endavant els seus propòsits musicals i s'engloba en el projecte 'Sóc Autor', una iniciativa que van impulsar la Fundació SGAE i les Cases de la Música i que, aquesta tardor, proposa una nova línia de debats formatius adreçats als autors.

L’acte és gratuït però caldrà per a una inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: