Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla presenta una exposició sobre la invisibilitat del treball de les dones als mitjans de comunicació

Aquest dijous s’obre al públic l’exposició 'Quina feinada, el treball de les dones als mitjans de comunicació' / L’Ajuntament organitza diversos actes pel Dia Internacional contra la violència vers les dones

Aquest dijous s’obre al públic l’exposició 'Quina feinada, el treball de les dones als mitjans de comunicació' Aquest dijous s’obre al públic l’exposició 'Quina feinada, el treball de les dones als mitjans de comunicació' OBSERVATORI DE LES DONES EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 08:49

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, ha programat diferents actes aquest mes de novembre amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, el 25 de novembre. El tret de sortida al programa el donarà aquest dijous 15 de novembre l’exposició “Quina feinada, el treball de les dones als mitjans de comunicació”. La mostrà estarà oberta al públic tots els matins, serà itinerant i s’allargarà fins al 30 de novembre. S’exposarà al vestíbul del consistori altafullenc (15, 16, 17 i 19 de novembre), a les escoles La Portalada (20, 21 i 22 de novembre) i El Roquissar (23, 26 i 27 de novembre), i a l’Institut d’Altafulla (28, 29 i 30 de novembre).

Es tracta d’una mostra de L’Observatori de les dones en els Mitjans de Comunicació, que té com a objectiu visualitzar la poca presència que tenen les dones en els mitjans de comunicació, que tendeixen a difondre idees preconcebudes sense consonància amb la importància social i econòmica del treball femení.

Més enllà de la mostra, el programa compta amb la implicació dels centres educatius del municipi, teatre, projeccions de cinema que evoquen cap a la reflexió, i xerrades.

Altres actes

D'altra banda, el proper 21 de novembre, Altafulla Ràdio emetrà a les 11:20h un programa especial sobre les diferents manifestacions de la violència de gènere, que anirà a càrrec de Danina Martínez (Mans per l’Acció Solidària d’Altafulla).

El 23 de novembre, a les 10.30 h, a l'IES d’Altafulla, a l'Escola el Roquissar i a l'Escola La Portalada es farà lectura de fragments del manifest contra la violència cap a les dones. A les19h, a la paça del Pou, tindrà lloc la lectura del manifest i la performance sobre la descomposició de la violència de gènere, a càrrec del grup de Teatre Social “+ A prop”.

L'endemà 24 de Novembre, a les 19h, a La Violeta, es farà una sessió de Cine fòrum, amb la projecció de 'Tódalas mulleres que coñezo' de Xiana do Teixeiro, sobre la violència als carrers, a càrrec de Drac Màgic.

Finalment, el 26 de novembre, a les 19h, el Centre d’Entitats, al local de l’Ateneu de Dones, acollirà la xerrada 'El maltractament psicològic: detecció i prevenció en relacions de parella', a càrrec de Núria Vázquez Orellana, doctora en Psicologia, experta en Psicologia Forense i professora de la URV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: