Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un reportatge sobre una ruta desconeguda per París guanya el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de Turisme

El premiat a Torredembarra ha estat el periodista Jordi Brescó / El jurat ha declarat desert el guardó de Comunicació Local per no assolir “el nivell d'excel·lència d'anys anteriors”

Esther, germana de Jordi Brescó recollint, en nom del guanyador, el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de Turisme, dotat de 6.000€ Esther, germana de Jordi Brescó recollint, en nom del guanyador, el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de Turisme, dotat de 6.000€ LAIA MOLNÉ
Comunicació Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Novembre 2018 18:55

Els premis Mañé i Flaquer de Torredembarra, organitzats per l'Ajuntament de Torredembarra i amb el patrocini de Repsol, s'han celebrat aquest cap de setmana deixant com a guanyador de la modalitat de Periodisme Turístic a Jordi Brescó amb una ruta pel París desconegut. Pel que fa al Premi Local (7 treballs presentats) s'ha deixat desert perquè el jurat ha considerat que no s'han assolit “els nivells d'excel·lència d'anys anteriors”. En aquest sentit s'ha volgut destacar que “no és una crítica als treballs presentats, sinó que es vol esperonar el treball comunicatiu dels actuals i futurs participants”.

El guanyador de la modalitat de Periodisme Turístic (en què hi han participat 53 treballs) és l’article 'La Petite Ceinture' de Jordi Brescó, publicat al monogràfic en paper 'El Arte de Caminar' de la revista Altaïr Magazine, el mes de maig de 2018. El jurat ressalta que “quan ja semblava que tot estava dit sobre París i que aquesta és una ciutat àmpliament coneguda pel gran públic, arriba un reportatge deliciosament narrat sobre una ruta totalment desconeguda”.

El jurat destaca l’alt nivell de molts dels treballs presentats, fet que ha dificultat la seva decisió, alhora que prestigia encara més el guanyador. El premi té una dotació econòmica de 6.000 € i enguany s’ha incrementat amb el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per a ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: